.

.

TOTS 21


Un dels sospitosos portava a sobre una placa electrònica amb un sistema d’enregistrament de vídeo en miniatura, la qual havien intentat instal·lar en el caixer automàtic instants abans. Foto: Mossos

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou van detenir el passat 23 de juliol dos homes de 47 i 51 anys, de nacionalitat búlgara i sense domicili conegut, com a presumptes autors dels delictes d’estafa en grau de temptativa i danys.

Els fets van ocórrer  del dia 23 quan, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van ser advertits que dos homes estaven manipulant un caixer automàtic ubicat en un supermercat de la zona del Passeig Colom de Salou.

Els dos homes en sentir-se observats van marxar ràpidament del lloc però els policies van poder interceptar-los.

Un dels sospitosos portava a sobre una placa electrònica amb un sistema d’enregistrament de vídeo en miniatura, la qual havien intentat instal·lar en el caixer automàtic instants abans, segons alguns testimonis.

Davant l’evidència d’un intent d’obtenció il·legal de dades bancàries i causar danys en el caixer els dos homes van quedar arrestats.

Els detinguts, un dels quals amb antecedents per fets delictius similars, van passar a disposició judicial el passat 24 de juliol i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció