.

.

TOTS 21

Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Reus van detenir dimecres dos homes de 34 i 39 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a establiment.

Els fets van tenir lloc la matinada de dimecres quan els mossos van rebre avís que havia saltat l’alarma d’un bar situat al barri Horts Miró de Reus. Ràpidament, una patrulla es va adreçar al lloc i va comprovar que l’establiment presentava la persiana doblegada.

Els agents van veure com, a uns 50 metres del lloc, dues persones caminaven apressadament amb una bossa de plàstic a les mans. Els mossos van decidir seguir-les mentre feien gestions amb la central d’alarmes per tal d’obtenir alguna informació dels lladres. Per la seva banda, els dos individus van continuar a peu fins que van accedir al portal d’un edifici situat al barri Mas Abelló.

Al cap d’una estona, els mossos van rebre la descripció dels lladres que havien forçat l’establiment, la qual coincidia amb la dels individus que havien vist marxar del lloc. Llavors, els agents van accedir a l’immoble on havien entrat i van trobar-los al replà de l’últim pis amb la bossa de plàstic plena de monedes.

Els agents van identificar-los i van comprovar que es tractava de dos germans amb múltiples antecedents per delictes contra el patrimoni. Els mossos van detenir-los com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i van recuperar els diners sostrets. En total hi havia 98,90 euros.

Els dos detinguts, els quals van ser també denunciats per incomplir el toc de queda, van passar ahir al migdia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció