.

Els Mossos han estat requerits pels volts de les 4 de la matinada al trobar-se el cos a l’interior d’un habitatge. Foto: ACN/Eloi Tost

Agents de la Policia de la GeneralitatMossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) del Camp de Tarragona investiguen la mort violenta d’un home a Torredembarra.

Pels volts de les 04.00 hores d’aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han estat requerits arran de la troballa del cos d’un home a l’interior d’un habitatge d’aquest municipi del Tarragonès. En arribar els primers indicatius policials han confirmat l’existència del cos amb indicis de criminalitat i han activat els investigadors i la comitiva judicial.

La DIC de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’encarrega de la investigació per esclarir els fets i les circumstàncies de la mort. L’autoritat judicial ha decretat el secret d’actuacions.

El jutjat d’instrucció 9 d’El Vendrell, en funcions de guàrdia, s’ha fet càrrec de la investigació de la mort de l’home un cop finalitzat el tràmit d’aixecament de cadàver realitzat per la comissió judicial.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */