.

A banda de diners en efectiu, els tres detinguts van extraure diners de la llibreta bancària de la víctima

A banda de diners en efectiu, els tres detinguts van extraure diners de la llibreta bancària de la víctima

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Salou van detenir el dia 1 de maig dos homes i una dona d’entre 42 i 44 anys, de nacionalitat romanesa, dos veïns de Salou i un de Barcelona, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i un altre d’estafa bancària.

A les 11:30 hores d’aquell mateix dia, una veïna del carrer Francolí de Salou de 79 anys va ser abordada quan tornava de comprar per un desconegut. L’home, el qual l’estava esperant juntament amb una dona a la porta de casa seva, la va colpejar per l’esquena quan pujava les escales i li va sostraure el moneder i una llibreta bancària.

Una estona després, agents que efectuaven servei de paisà a la zona comercial de Salou, van observar dos homes i una dona amb actitud estranya quan retiraven diners d’un caixer automàtic ubicat a la via Augusta. En identificar-se com a agents de policia, van intentar fugir, moment en què va aparèixer el marit de la víctima el qual els va explicar els fets.

Els sospitosos van aconseguir fer un reintegrament de 100€ del compte bancari de la víctima aprofitant que a la llibreta sostreta hi havia anotada la clau d’accés al compte. Així mateix, un d’ells portava 100 € més, l’efectiu que hi havia dins del moneder el qual prèviament havien llençat en un contenidor. Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.