.

Els Mossos van detenir un veí de Salou amb els productes il·legals

Els Mossos d’Esquadra van imputar el passat 19 de gener un home de 37 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Salou, com a presumpte autor d’un delicte contra la propietat industrial i intel·lectual. La localització dels objectes ‘top manta’ es va produir arran d’una investigació iniciada a principis de mes en la qual es va tenir coneixement de l’existència d’un domicili des d’on es subministraven productes falsificats destinats a la venda il·legal al carrer. Entre els objectes comissats hi ha DVD, CD i roba. L’imputat haurà de declarar davant del jutge quan així se li requereixi.

Durant l’escorcoll al domicili, situat al carrer Barcelona de Salou, es van intervenir més de 5.100 productes falsificats, amb un valor superior als 80.000 euros. D’entre els comisos destaquen 1.500 DVD, 2.731 CD i més d’un miler de peces de roba i complements falsificats, bàsicament xandalls, samarretes dels principals equips de futbol, pantalons i peces de roba interior.

Per tot això, es va imputar penalment un home relacionat amb la falsificació i distribució il·legal d’aquests productes. L’imputat haurà de declarar en seu judicial quan sigui requerit pel jutge.