.

Moment en què han entrat a escena els Mossos d'Esquadra. Foto: Joan Marc Salvat

Moment en què han entrat a escena els Mossos d'Esquadra. Foto: Joan Marc Salvat

La nota negativa de la jornada l’han protagonitzat les batusses, posteriors a un partit calent al camp, però també a les grades. En acabar la pròrroga, i la posterior invasió de camp per part dels aficionats del Llagostera, alguns aficionats d’una i altra banda s’han embolicat en una baralla a la porteria on estaven ubicats els seguidors del Nàstic.

Acte seguit, però, una vintena d’antidisturbis dels Mossos d’Esquadra han irromput a escena propinant cops de porra a tort i a dret, principalment, als aficionats grana atès que eren menys. La picabaralla entre una i altra banda ha continuat durant uns minuts, fins que al camp només han quedat jugadors i afició del Llagostera, i un fort cordó policial d’antidisturbis.

És més, la tangana policial ha arribat fins al tècnic del Nàstic, Vicente Moreno. L’entrenador grana ha rebut un parell d’empentes per part dels Mossos i Moreno els ha hagut de recordar que era el tècnic grana, moment en el qual han parat. Els ànims ja estaven encesos des de l’inici del partit quan, segons s’ha conegut, el tècnic local Oriol Alsina ha agredit amb un cop de cap Josep Maria Grau, delegat del Nàstic.

Joan Marc Salvat. Llagostera