.

Imatge del nou espai de relació. Foto: Ajuntamwnt

Ahir divendres, 20 de maig, es va inaugurar oficialment “Els Menuts d’Alforja”, una innovadora iniciativa per facilitar la relació familiar i el coneixement i l’intercanvi d’experiències en la criança d’infants de 0 a 5 anys.

“Els Menuts d’Alforja” és iniciativa de dues mares alforgenques, la Maria Molero i la Sara Rubio, que van proposar a l’Ajuntament aprofitar l’espai de mòduls prefabricats que havia deixat lliures la llar d’infants municipal La Ribeta quan es va traslladar al nou edifici davant l’escola Josep Fusté.

Com no podia ser d’altra manera, l’Ajuntament ha donat tot el suport a la proposta i ahir a la tarda l’alcalde, Joan Josep Garcia, va acompanyar les famílies en l’acte inaugural, conjuntament amb la regidora d’Educació, Francina Aroca, i la regidora Anna Òdena com a participant de la iniciativa.

En la presentació de l’espai, les dues promotores van expressar la seva alegria per la bona acollida que ha tingut la proposta, ja que diverses famílies alforgenques ja s’hi han inscrit, així com l’ajut i el suport que han trobat en l’Ajuntament.

Espai de relació i aprenentatge

“Els Menuts d’Alforja” neix com un espai on les famílies poden anar amb els seus fills i filles més petits per a què aquests hi juguin, i per compartir espai de relació i d’intercanvi d’experiències sobre la criança amb altres famílies.

Les famílies participants es comprometen al manteniment de l’espai i a aportar una quota simbòlica, però necessària, per a l’organització de tallers lúdics i educatius per als més petits, així com xerrades per als pares i mares sobre criança i sobre les diferents etapes de creixement i de desenvolupament dels infants. La previsió és fer aquestes activitats periòdicament.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */