.

L'Espai Tabacalera ofereix dues xerrades aquest cap de setmana

Avui s’inicia un cap de setmana intens pel que fa les xerrades informatives programades per la organització dels Jocs Mediterranis. D’una banda, i seguint amb la voluntat d’apropar el projecte dels Jocs i el seu pla de voluntariat als diferents municipis seu, avui divendres hi ha programada una reunió informativa a entitats culturals i esportives de la Selva del Camp. La xerrada començarà a les 19 hores i tindrà lloc a l’Auditori Santa Llúcia del municipi.

Amb aquesta reunió a la Selva del Camp, ja són 9 els municipis seu dels Jocs que han acollit alguna reunió informativa de Tarragona 2017: Valls, El Vendrell, El Morell, Barcelona, Calafell, Cambrils, Reus, Tarragona i la Selva del Camp. Properament es convocaran noves reunions a altres municipis.

D’altra banda, i també aquesta tarda, el Col·legi de Psicòlegs acollirà una presentació del projecte de Tarragona 2017 a càrrec del director d’Operacions i Esports dels Jocs Mediterranis, Ramon Pallejà. Tindrà lloc a la seu del Col·legi de Psicòlegs de Tarragona (Avinguda Ramon i Cajal, 11) a partir de les 16.30 hores.

Reunions a Tarragona

Per últim, aquest cap de setmana també s’han programat dues noves reunions informatives dirigides a voluntaris ja inscrits a la borsa de voluntariat dels Jocs. La primera tindrà lloc avui divendres a les 19 hores i la segona serà demà dissabte al matí a partir de les 10.

En les dues reunions, que tenen ja ocupades totes les places disponibles, s’informarà sobre els compromisos que cal adquirir per acabar sent voluntari o voluntària durant els Jocs, el procés formatiu que es realitzarà i el compromís de participació necessari des d’ara fins el 2017. Es duran a terme a l’Espai Tabacalera.

/* JS para menú plegable móvil Divi */