.

Una anterior trobada d’instagrammers. Foto: Rosa Comes

La Casa Joan Miret, un lloc emblemàtic de Tarragona recentment recuperat a la Rambla Nova núm. 36, serà el magnífic escenari de la 10a Trobada dels IgersTGN, un esdeveniment que cada juny aplega no només instagramers de les comarques tarragonines, sinó també d’arreu del país.

La Trobada, que tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny i que s’iniciarà a les 17.30 h, rebrà un cop més el patrocini d’Estrella Damm i se centrarà en la celebració del 10è aniversari.

Per aquest motiu, comptarà amb col·laboracions molt especials. D’una banda, com a convidada estrella, gaudirà de la presència de Lily Brik, a Instagram @lily.streetart (http://instagram.com/lily.streetart), dissenyadora gràfica i artista urbana que realitzarà un grafit commemoratiu in situ. Mireia Serra, nom de la jove lleidatana que s’amaga sota el nom artístic de Lily Brik, és una apassionada del grafit i ha realitzat obres d’art mural espectaculars que es poden seguir a les xarxes socials i, evidentment, també a Instagram.

D’altra banda, l’esdeveniment comptarà un cop més amb els amics del Club del Vinil, que ja s’han convertit en un clàssic de les trobades dels IgersTGN i que no han volgut faltar a l’esdeveniment per amenitar la festa amb la seva música, una vegada més.

Finalment, com que en un aniversari no hi pot faltar un pastís, una de les sorpreses de la tarda serà una creació exclusiva per a la Trobada de la mà de la pastisseria Le Loup, @lelouptgn (http://instagram.com/lelouptgn), que,
gràcies a la implicació de la Maria i del Mario, ens prepararà una composició dolça exclusiva dels 10 anys de trobades @igerstgn.

#sóciger i no me n’amago!

La Trobada, a la qual s’han inscrits més de 200 instagramers, girarà aquest cop al voltant de l’etiqueta #sóciger, una afirmació que pretén reivindicar de manera divertida l’orgull iger. A llarg de la tarda, així, s’organitzaran una sèrie d’activitats que ajudaran els assistents a identificar-se amb algun dels molts tipus d’usuari d’Instagram existents i a descobrir en quin grau d’intensitat iger es troba actualment la comunitat del Camp de Tarragona. Per extreure aquestes dades, els organitzadors han preparat un #igermòmetre, que donarà la temperatura iger durant de la vetllada