.

Una imatge de la visita. Foto: Cedida

Continuant amb la tradició nadalenca de la Fundació PortAventura, Woody i Winnie han inaugurat el calendari de visites institucionals a l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona. Aquests dos personatges han passat una estona amb els infants ingressats a la planta de Pediatria, a l’UCI Pediàtrica i Neonatal, a la planta de Maternitat i a les Urgències Pediàtriques de l’Hospital.

Els personatges han aconseguit que els infants ingressats i les seves famílies hagin passat una bona estona, i els han obsequiat amb un peluix de Woody i amb mil desitjos de millora. La delegació de la Fundació PortAventura ha estat rebuda per representants de la Direcció de l’Hospital i del Servei de Pediatria.

Una de les famílies que ha rebut la visita dels personatges de PortAventura. Foto: Cedida

Aquesta parella de picots fusters estan completament bojos i són tremendament divertits. Viuen en algun dels arbres de més de 270 espècies que hi ha situats a l’interior del PortAventura Park i es poden veure sovint per la Mediterrània, la seva àrea preferida.

La Fundació PortAventura World és una fundació sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració a la societat de col·lectius en risc d’exclusió social, amb especial atenció als infants i joves. PortAventura ha dedicat més de 20 anys a la responsabilitat corporativa en els àmbits de recursos humans, medi ambient i suport a ONG i hospitals. En els darrers anys ha mantingut una estreta relació de col·laboració amb l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */