.

Una imatge de la visita. Foto: Cedida

Els nens i nenes de P2 de la llar d’infants municipal La Galereta s’han desplaçat en trenet a l’Ajuntament de Cambrils per conèixer millor els gegants Pere i Camí, i observar de ben a prop les escenes i figures del pessebre de l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle exposat al vestíbul de l’edifici consistorial.

Les visites de les tres classes s’han realitzat els dies 4, 11 i 12 de desembre al matí amb l’acompanyament de pares, mares, avis, àvies i altres familiars. L’alcalde, Alfredo Clúa, estat l’encarregat de donar la benvinguda als diferents grups al vestíbul de l’Ajuntament.

Durant l’activitat, les educadores han explicat el conte “El Pere ha perdut la clau“, escrit per Maria Garriga i Marta Montserrate i il·lustrat per Marta Nolla. A través d’aquesta història, ambientada en la Festa Major de la Immaculada, els infants han conegut els diferents elements festius cambrilencs.

La visita s’emmarca en el pla de treball de les llars d’infants municipals per la integració dels infants al municipi  i per la transmissió de les tradicions culturals de Cambrils. La llar d’infants Maria Dolors Medina té previst realitzar la visita a l’Ajuntament durant el mes de març.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */