.

Imatge d’arxiu de l’Adoració al Nen Jesús a Creixell. Foto: Cedida

El proper divendres 5 de gener de 2024, a partir de les 18h, arriba la Cavalcada Reial de SSMM els Mags de l’Orient a l’avinguda Catalunya de Creixell.
El recorregut que faran pels carrers del nucli històric de Creixell serà el següent: Avda. Catalunya, Raval, Verge de la Mercè, Ègara, Doctor Pujol, Sant Jaume, Plaça Major, Major i Plaça del Mirador.
Està previst que, seguint també una tradició molt creixellenca, els Mags vagin també a l’Església Parroquial de Sant Jaume de Creixell a fer la tradicional Adoració del Nen Jesús.
Finalment, a la plaça del Mirador, els Reis Mags rebran les claus de la Vila de mans de l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño i tots els nens i nenes de Creixell podran donar als Mags les seves cartes i recollir caramels.
Els Reis Mags arribaran a Creixell acompanyats de tota la comitiva dels Patges i ajudants a dalt de vehicles clàssics d’época. A la rúa hi participaran també diferents elements festius de llums i animats.
Un any més i seguint una tradició de més de 35 anys, a la nit, una comitiva dels Reis Mags aniran a les cases particulars dels nens i nenes de la Vila que ho hagin demanat. Allà les famílies els hi ofereixen als Reis una copa de cava i dolços i els Mags els hi lliuren les joguines.
/* JS para menú plegable móvil Divi */