.

.

TOTS 21


Els participants de la recerca de tions a Constantí. Foto: Cedida

Els participants de la recerca de tions a Constantí. Foto: Cedida

Un total de 35  famílies i prop d’uns setanta infants van participar el passat diumenge 4 de desembre de l’activitat Constanti-ó!!, una de les propostes que ha iniciat la programació nadalenca d’aquest any a Constantí. L’activitat repetia després de la gran acollida que ha tingut en les edicions anteriors, i una vegada més la proposta va superar totes les expectatives assolint el rècord de participants.

Un any més, totes les famílies participants es van donar cita al punt de sortida, a la Plaça de l’Hospital, davant de la Biblioteca. Des d’allà van iniciar l’aventura d’anar a buscar el tions que es trobaven distribuïts per diversos racons del terme municipal. Segons els organitzadors, els tions viuen molt a prop de Constantí, en un lloc secret, però deixen pistes estranyes que sols poden ser vistes per gent amb mirada clara.

L’activitat va comptar amb la col·laboració d’un grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’Institut de Constantí, que van fer d’exploradors i de guies dels 35 grups familiars participants per tal de trobar els respectius tions, que ara ja descansen a cadascuna de les cases on passaran aquestes festes. També va col·laborar amb aquesta activitat l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Constantí (AVPCC).

D’altra banda, des del passat divendres 2 de desembre i durant les festes de Nadal, Constantí s’ha omplert de tions que s’han distribuït estratègicament pels diferents carrers i places del poble, en una de les grans novetats de la programació nadalenca d’aquest any.