.

.

TOTS 21


L'Hotel H10 Salauris Palace, un dels que obten a rebre els atletes

Després de la reunió mantinguda dilluns, dia 16 de desembre, entre el director general dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, Ramon Cuadrat, i el president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Eduard Farriol, les dues parts han manifestat el seu “total compromís” a treballar “conjuntament” per definir l’opció més idònia i viable per acollir la Vila Mediterrània durant els Jocs.

L’associació havia sorprès l’opinió pública i als organitzadors dels Jocs manifestant el seu desconeixement que la zona de Salou propera a la plaça d’Europa acolliria la Vila Mediterrània. El seu president, Eduard Farriol, manifestà fins i tot que en ser temporada alta no hi hauria llits disponibles i, per tant, la proposta no era viable. Els Jocs tindran lloc del 30 de juny al 9 de juliol de 2017.

Un cop aprovada la proposta de situar la Vila en un complex hoteler per part del Comitè Internacional, i tal i com ja es va acordar durant la visita del mateix Comitè a la ciutat, l’organització de Tarragona 2017 i l’Associació Hotelera han acordat treballar conjuntament a partir de gener “per tal de donar forma definitiva a la proposta de vila i trobar la millor alternativa per allotjar els atletes”. El compromís de l’Associació Hotelera i els Jocs “és total” i les dues parts confien “a trobar una opció beneficiosa i factible per tot el territori”.