.

Els guanyadors, rebent el premi. Foto: Cedida

Aquest dijous 25 de gener s’ha fet públic el veredicte i s’han entregat els premis del Concurs Fotògrafic d’Instagram que ha tingut lloc durant les festes de Nadal a Constantí. Una de les novetats de la programació de les festes nadalenques de l’últim any ha estat, precisament, la recuperació d’aquest Concurs Instagram, una iniciativa de l’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració del Centre d’Esports Constantí i la Unió de Botiguers de Constantí.

L’acte s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament amb la presència del regidors de Festes, Ismael Perroni, la regidora de Cultura, Dolors Fortuny, i el president del CE Constantí, Òscar Solé.

Imatge de les obres guanyadores. Foto: Cedida

L’objectiu del concurs ha estat promoure el Nadal i totes les activitats nadalenques que s’han organitzat al municipi, així com fomentar la participació ciutadana en aquestes festes. Es podia participar publicant a Instagram qualsevol fotografia de temàtica nadalenca que s’hagués realitzat a Constantí mencionant a l’Ajuntament de Constantí @ajuntamentdeconstanti i acompanyades del hashtag #nadal2023constanti

D’entre totes les fotografies presentades a concurs un jurat ha triat les fotografies guanyadores. El 1er premi, consistent en un xec de 60 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers, ha estat per a Raquel Puente Cruz. I el segon premi, un xec de 40 euros a gastar en qualsevol botiga o comerç adscrit a la Unió de Botiguers, ha estat per a Isabel Soriano.