.

Ramon Oliveras i Jordi Gener

La parella de paletes de Vilobí d’Onyar (Gironès) formada per Ramon Oliveras i Jordi Gener ha estat la guanyadora del 48è Concurs Intercomarcal de Paletes de Reus, que s’ha celebrat dissabte al Passeig Prim de Reus amb la participació de quinze parelles vingudes principalment de les comarques de Tarragona i de Girona.

Oliveras, de 81 anys, i Gener, de 52 anys, han superat per un marge molt ajustat els guanyadors de la darrera edició del concurs, la parella també de Vilobí d’Onyar integrada per Josep Ribes i Josep Maria Vila, que
finalment s’ha endut el segon lloc. Oliveras ja havia guanyat en anteriors edicions el concurs de paletes, com ara l’edició de 2018, que es va celebrar al Parc de Sant Jordi.

En tercer lloc s’ha classificat la parella formada per Esteve Vilella i Josep Maria Gràcia, de l’empresa Tramuntana, de Riudellots de la Selva. El primer premi per una parella local o agremiada ha estat per als professionals de Construccions Vinaixa, Enrique Serrano i Israel Bosch.

Els guanyadors del concurs han rebut els premis i els diversos regals de les empreses patrocinadores de mans de l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita; el regidor d’Empresa, Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Reus, Oscar Subirats; el president del Gremi de la Construcció del Baix Camp, Anton Sentís, i el director del concurs, Aleix Plana.