.

Imatge dels III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeu Repsol. Foto: Cedida

Imatge dels III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeu Repsol. Foto: Cedida

Apassionant segona jornada dels III Internacionals Ciutat de Tarragona 2017 Trofeu Repsol, la quarta cita del Madison Beach Volley Tour 2016 que es disputa durant aquests dies a la tarragonina Platja de l’Arrabassada.

Des de les nou del matí la sorra catalana va viure el millor vòlei platja del panorama nacional amb la disputa de les rondes prèvies en categories femenina i masculina. Sol, música i partits de gran nivell van fer les delícies dels aficionats que no van voler perdre tan atractiu esdeveniment.

Les parelles Puri / Martínez, que va guanyar amb contundència els seus partits de fase prèvia confirmant el seu bon estat de forma, Carolina P./Ciobanu, Carmona / Fernandez Castanys / Bardasco van aconseguir la passada al main draw en el quadre femení.

El mateix premi van aconseguir en categoria masculí Folguera / Da Silva, que segueixen demostrant estar entre els millors del circuit, la dupla Moreno / Tomàs Ripoll, Correa / Badosa i Mateu / Leopardi, que està fent un torneig a un gran nivell.

Ja a la tarda, les dues pistes instal·lades sobre la sorra de l’Arrabassada van viure les primeres trobades del quadre final, que de nou van deixar latent la passió que viu Tarragona per aquest esport animant sense parar en tots i cadascun dels partits.

/* JS para menú plegable móvil Divi */