.

Joaquim Julià i Pep Bertran a la signatura del conveni. Foto:Tarragona21

Joaquim Julià i Pep Bertran a la signatura del conveni. Foto:Tarragona21

Les esglésies de Tarragona que tenen passos de Setmana Santa obriran a les tardes i caps de setmana perquè la gent pugui fer el recorregut pels cinc centres que es poden visitar.

El president de l’Agrupació de Setmana Santa, Joaquim Julià, ha recordat que s’està museïtzant les esglésies i que a fora dels recintes ja s’han instal·lat indicadors per poder seguir el recorregut per la ciutat.

Julià ha explicat també que encara manca però la museïtzació de l’interior dels centres religiosos.

La demanada d’un museu per la setmana sembla que ha quedat aparcada però el recorregut pels diferents espais de la ciutat dotarà a Tarragona d’aquest espai múltiple per visitar un dels patrimonis religiosos i culturals tarragonins.

Imatge d'un del pasos de Setmana Santa a l'església de Sant Francesc. Foto:Tarragona21

Imatge d’un del passos de Setmana Santa a l’església de Sant Francesc. Foto:Tarragona21

L’ampliació de l’horari d’obertura servirà per posar dins de l’oferta de turisme religiós el recorregut per visitar els diferents passos de la Setmana Santa tarragonina.

Joaquim Julià ha apuntat també que l’ajuda de patrocini de Repsol és una font important per poder tirar endavant aquesta proposta.

L’empresa aportarà 15.000 euros a l’Agrupació de Setmana Santa en un conveni que han signat aquest matí entre Repsol i la mateixa agrupació.

Actualment l’església de Sant Francesc ja ofereix l’única exposició de ciris pascuals de l’Estat sota el títol “Espiritus Lux”.

20160309_112236

Esterior de l’església de Sant Francesc amb el panell informatiu. Foto:Tarragona21