.

.

TOTS 21


Una cursa indoor per a veterans

Els equips veterans masculí i femení del Club Atletisme Tarragona afronten aquest dissabte el Campionat de Catalunya de Clubs Veterans en pista coberta, que tindrà lloc a la pista de Sabadell.  Un total de disset atletes, deu masculins i set femines prendran de nou part en la que s’està convertint en una de les cites clàssiques de cada hivern, entre els atletes veterans i que afronta enguany la quarta edició.

Ambdós equips combinaran la participació d’atletes habituals amb noves incorporacions, algunes debutants en competició, que de ben segur han de permetre ambdós equips consolidar-se un any més entre els millors de la categoria a nivell català.

La competició masculina es preveu molt disputada, ja que fins a catorze equips lluitaran per emportar-se el títol de millor club veterà masculí. L’equip tarragoní lluitarà per igualar o millorar la cinquena plaça assolida en els anys 2011 i 2013.

Per aconseguir-ho, comptarà amb noves incorporacions, en especial en les proves de velocitat, amb la presència de Josep Ramon Argilaga en els 60 metres llisos i de Jesús Montolio en els 400 metres, així com la reincorporació de Daniel Ariza en el llançament de pes, després d’uns anys d’absència de l’equip tarragoní.

La resta de l’equip estarà integrat per Quico Iborra en els 60 metres tanques, Josep Maria Mateo en els 200 metres, Joan Bardina en el 800, els recents vencedors de la Marató Costa Daurada Pedro Ortega en el 300o i Joan Blanco en el 1.500, Pere Pardines en el salt d’alçada i Luis Sáez, el més veterà de l’equip, en la prova del salt de llargada.

La competició femenina

També la competició femenina es preveu molt renyida, ja que enguany hi ha fins a vuit equips inscrits. L’equip tarragoní, sisè l’any passat en el seu debut en la competició, compta també amb una nova incorporació, la d’Ana Cabello, que debutarà en competició en la prova dels 400 metres llisos.

Miriam Domingo en els 60 metres llisos i Pilar Fernández en els 200 metres completaran l’equip en proves de velocitat, mentre que Àngels Urbano afrontarà els 800 metres llisos. L’equip no presentarà cap atleta en els 1.500 metres llisos, ja que Alícia Garcia no s’ha recuperat a temps d’una lesió. Joana Pinyol en el llançament de pes i Marisa Pradillo en el salt de llargada completaran l’equip tarragoní.