.

L'equip infantil femení del Club Tennis Tarragona

L'equip infantil femení del Club Tennis Tarragona

Els equips infantils el Club Tennis Tarargona han iniciat aquest cap de setmana la seva participació al Campionat de Catalunya de la categoria, amb un balanç de dues victòries i una derrota. Per un costat l’equip infantil masculí A, que juga a la màxima categoria, la d’Or, va perdre a darrera hora la seva eliminatòria contra el CT Sabadell a fora per 4-3. Després de dominar els individuals per 3 a 2, el triomf es va escapar amb la derrota en els dos dobles, un d’ells decidit al super tiebreak i havent tingut un match ball a favor.

Amb el CT Tarragona van jugar Aleix Molas, Eduard Lopez, David Feliu, Eduard Palacios i Daniel Ramos, que ara hauran de defensar la categoria Or el dia 1 de març en pista contrària contra el perdedor de l’eliminatòria entre el Monterols i Laietà. De la seva banda l’equip infantil masculí B va guanyar amb contundència a casa davant el CT Andrés Gimeno B per 5 a 0. Van formar l’equip Jordi Canela, Albert Farré, Frederic Schikora, Artiom Olivar i Daniel Reparaz.

La següent ronda serà l’1 de març contra el CE Laietà, a casa. Per últim l’equip infantil femení es va desfer del complicat CT Barcino per 1 a 3 amb molt bons partits. Van jugar Mariona Pérez, Lucia Gor, Júlia Aliseda i Andrea Gámez. La següent ronda de quarts de final serà contra el Sabadell o Polo, el diumenge 2 de març.