.

Imatge del creuer Zenith. Foto: Cedida

Imatge del creuer Zenith. Foto: Cedida

El creuer ‘Riviera’ de la companyia Oceania Cruises farà escala, per tercer any consecutiu, a la terminal de creuers del Port de Tarragona el proper dissabte 20 d’agost. Amb 1.250 passatgers a bord, principalment nord-americans, es converteix en l’onzè creuer de la temporada de Tarragona Cruise Port Costa Daurada.

La companyia Oceania Cruises va néixer l’any 2002 i es coneguda com una de les línies de creuers més grans del món en l’àmbit de la categoria Superior Premium. El luxós creuer disposa de 23 suites, 564 camarots amb balcó, 20 camarots amb finestra i 18 interiors.

La terminal de creuers del Port de Tarragona rebrà el ‘Riviera’ a les 8 hores procedent de Toulon (França), i el mateix dissabte 20 d’agost a les 20 hores el creuer salparà direcció Palma de Mallorca.

El ‘Zenith’ arriba el dilluns 22 d’agost
El dotzè creuer de la temporada serà el ‘Zenith’, que ja va atracar al Port de Tarragona el passat 8 d’agost, i tornarà a visitar la ciutat el proper dilluns 22 d’agost amb 1.828 creueristes.

El creuer ‘Zenith’, de la companyia Croisières de France, atracarà a les 8 hores a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. El vaixell arribarà procedent de Marsella i salparà direcció Eivissa a les 19 hores del mateix dilluns.

22 creuers per aquest 2016
Tarragona Cruise Port Costa Daurada està recollint els fruïts de l’estratègia iniciada fa quatre anys i es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

Afectació al trànsit
El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que durant tot el dissabte 20 d’agost, i el dilluns 22 d’agost els Són els vaixellsvianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.