.

.

TOTS 21


Jéssica Albiach aquest diumenge a Girona. Foto: Gerard Vilà

Els Comuns han carregat contra els diferents càrrecs que han aprofitat la seva posició per vacunar-se abans que d’altres col·lectius de risc o que s’han trobat enmig d’una petició dels sanitaris no desitjada per ells, com defensa l’alcalde de Riudoms. Els Comuns consideren que “en certa manera també és corrupció” i exigeixen que dimiteixin com ha fet el cap de l’estat major de la Defensa (JEMAD), el general Miguel Ángel Villarroy.

En aquest sentit, la cap de llista del partit, Jéssica Albiach, ha fet un repàs en un acte preelectoral celebrat a Girona dels diferents casos que s’han produït i ha reclamat a l’alcalde i al regidor de Riudoms, Sergi Pedret, que deixin el càrrec i, si no ho fan, Albiach ha exigit a JxCat que sigui el partit qui els cessi. “Es tracta d’una pràctica intolerable i exigim que aquestes persones dimiteixin”, ha reblat la líder dels Comuns. Tot plegat, en la presentació dels caps de llista del partit a Girona.

L’alcalde de Riudoms es va prendre la vacuna perquè així li van demanar les autoritats sanitàries en una jornada de vacunació a la residència d’avis del municipi abans que aquesta dosi s’hagués de llençar, el mateix cas que el del regidor. Pedret va adduir públicament que en tot moment li van dir que l’acció era correcta i que va evitar que es llancés la dosi, així com que la població pogués creure que l’alcalde desconfiava de la vacunació.

Redacció – ACN