.

La nova executiva dels comuns al Camp de Tarragona. Foto: Cedida

Catalunya en Comú ha renovat els càrrecs de la seva junta executiva al Camp de Tarragona, en una assemblea que es va celebrar a la seva seu aquest dimarts 28 de novembre, en què es va escollir  Antonia Garcia  i Josep Sementé com a co-coordinadors de la nova executiva.

Garcia compaginarà la tasca de coordinació amb la d’afers socials. Salvador Matas assumirà les tasques d’organització i comunicació. Marc Badia serà l’encarregat del món rural. Daniela Santos encapçalarà l’àrea de feminismes i xarxes socials. Mario Téllez dirigirà l’àrea de municipalisme. Andreu Agredano assumirà joventut. Núria Miret portarà cultura i lleure, Marta Arjona Educació, Roser Escrich moviments socials, quedant Maite Garcia i Marisa Méndez-Vigo com a vocals. 

Una de les primeres fites que s’han marcat per aquest nou mandat serà la creació d’una oficina parlamentaria en què tant Félix Alonso, diputat al Congrés dels Diputats, com Yolanda López, diputada al Parlament de Catalunya, mantindran contacte directe amb la ciutadania per a rebre les seves preocupacions i propostes i poder transmetre-les a les institucions.

Així mateix, han anunciat que el proper dilluns 11 de desembre tindrà lloc un acte obert a tota la societat civil per parlar de l’amnistia. L’esdeveniment comptarà amb la participació de Jaume Asens, ex diputat d’En Comú Podem i home clau de Sumar per aconseguir l’entesa i de la Jessica Albiach, portaveu d’ECP al Parlament de Catalunya. Serà a la Cooperativa Obrera de Tarragona a les 18,30h

Des de la nova executiva asseguren que assumeixen el repte de reforçar l’organització al territori per portar-la al següent nivell i consolidar-la com a referent de polítiques verdes, d’esquerres i feministes.