.

.

TOTS 21

L’objectiu de la campanya és solidaritzar-se contra el càncer de mamà

Des de la setmana passada i fins al 19 d’octubre (Dia Internacional del Càncer de Mama), els comerços de la Via T guarniran els seus aparadors amb marxandatge facilitat per part de l’AECCC (Associació Espanyola Catalana Contra el Càncer). L’objectiu principal és donar visibilitat a la campanya a través dels aparadors — aprofitant que són punts d’atracció—, i solidaritzar-se amb la campanya contra el càncer de mama, tot fent més visible i extensa tota la informació.

En aquesta campanya hi han participat tot tipus d’establiments, com ara geladeries, botigues de joguines, botigues de moda i complements, joieria, farmàcies o herbolaris, entre molts altres. S’hi podran trobar globus i llaços de la campanya, alhora que també es podran comprar altres materials i articles que ajudaran a recaptar fons per a la causa.

A banda, s’han editat fulls volanders informatius on s’explica tot el que es pot fer en cas de patir aquesta malaltia i com s’implica l’Associació amb la persona afectada. La Via T, entitat que sempre s’implica en causes socials i solidaries, està molt satisfeta de la participació dels seus associats i de com s’han implicat en la decoració dels aparadors i la creativitat esmerçada per cada establiment per fer un aparador singular partint dels mateixos materials per a tothom, fet que diferencia i caracteritza el comerç de proximitat i de km zero.