.

Cartell convocant a la jornada

Les associacions de comerciants Botiguers de Tarragona, Comerciants de la Part Alta, Comerciants de Torreforta, Botiguers de Sant Pere i Sant Pau i els del carrer Governador González han convocat, pels propers dies 8 i 9 de febrer, una calçotada popular que es farà al Tinglado número 1 del Moll de Costa i que, al preu de 15 euros, oferirà, a més dels calçots, la carn, i els productes de la terra, la degustació de cervesa artesanal.

Els assistents decidiran si es queden a la degustació de cervesa i la visita al mercadet d’artesans que s’instal·larà com a complement de la festa amb la participació d’una trentena de parades, o si a més opten per participar a la calçotada.

Des les onze del mati i fins les onze de la nit, els dos dies, es podrà prendre part a aquest esdeveniment i per aconseguir entrades cal aconseguir-les als comerços de les zones que l’organitzen. La intenció dels organitzadors passa per reunir quanta més gent millor, sense marcar cap xifra atès que és la primera edició.

A més, el diumenge dia 9 de febrer sobre les dues de la tarda, arribaran al Tinglado número 1 del Moll de Costa els participants al XII Trofeu Social Tarragona que organitza el Club Ciclista Campclar.

L’objectiu d’aquesta calçotada és generar un ambient de proximitat tot comptant amb la col·laboració dels comerços de Tarragona ciutat, dels Serrallo, de la Part Alta i de Sant Pere i Sant Pau. Com a complement a la festa hi haurà les paradetes d’artesania i alimentació per poder comprar i passejar dins de la nau, atraccions infantils pels més menuts i una actuació musical. Hi haurà taules i cadires per poder seure i menjar còmodament.

/* JS para menú plegable móvil Divi */