.

Un instant de la jornada

Un instant de la jornada

Els castellers han descarregat un 5d6, un 3d7, un 2d6 i un 4d6 amb agulla La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau ha estrenat avui la seva temporada amb una diada solidària a favor de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, La Muntanyeta, que ha tingut lloc a les instal·lacions del centre. Els castellers de Sant Pere i Sant Pau han descarregat un 5d6, un 3d7, un 2d6, un 4d6 amb agulla, un pilar de cinc i dos pilars de quatre enmig d’un ambient festiu i solidari, ja que en l’acte també hi han participat els gegants del barri, gràcies a l’Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau.

També s’ha ofert entre els assistens un aperitiu solidari, gràcies a la col·laboració del Bar Restaurant Petit Tarraco. Amb aquesta primera diada solidària, les dues entitats volen consolidar i ampliar la col·laboració mútua per tal de dinamitzar l’activitat del barri, des que l’any passat els castellers de Sant Pere i Sant Pau van premiar l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral amb el distintiu de Casteller honorífic del 2013.

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, és una entitat sense ànim de lucre que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral. La finalitat de l’associació és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, i la garantia de l’exercici d’aquests drets, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut, atenció residencial, inserció social, inserció laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies.