.

 

pub3

Des de fa quatre mesos i a través d’un grup de Facebook anomenat “Pub Orfeó Remember” s’han anat fent entrades en aquest grup per recordar i publicar la història d’aquest mític i emblemàtic pub de la Canonja. El Pub va obrir l’any 1982 després d’una important reforma de la seu de l’entitat Orfeó Canongí. Sota el nom de Pub Orfeó va estar obert 17 anys i després el local va adoptar el nom de Pub Singlot.

Actualment, l’ajuntament de la Canonja es farà càrrec de la remodelació de la seu de l’Orfeó Canongí ja que aquesta entitat ha entrat en una profunda crisi i li resulta del tot impossible efectuar un correcte manteniment.

L’Ajuntament passarà  tenir la titularitat de l’edifici i l’entitat, en els espais que li queden pel sel ús i les seves activitats, no contempla la continuïtt del pub.

En assabentar-se d’aquest fet els antics clients es van organitzar en un grup de Facebook on han anat publicant articles durant els darrers quatre mesos, fotografies, i vídeos que recorden la història del Pub Orfeó.

L’aparició d’aquest grup a propiciat que tots aquests clients s’hagin animat a organitzar una festa, la darrera festa, que han anomenat Homenatge –Tribut Pub Orfeó Remember que tindrà lloc el pròxim dissabte dia 3 de setembre a partir de les 18h.

La festa començarà recordant els temes musicals dels anys ’80 i ’90. A les 21h. els assistents entraran dins del Pub Orfeó per retre un homenatge als primers socis que van obrir el local, a cambrers emblemàtics i també com no, als mateixos clients.

Poc després hi haurà un petit homenatge als amics desapareguts i tot seguit començaran els concerts de les sis bandes invitades. Algunes d’aquestes bandes s’han reunit especialment després de molts anys de no tocar junts per a celebrar aquest homenatge. És el cas de Vértigo, Azucar en la sangre i Otxque. També intervendran Jordi Martínez de Sifora que em faig el foll. The Creeps, una banda que versiona temes internacionals dels anys ’80 i ’90, i també el grup de rock simfònic Apple Smell Colour.

L’organització de l’esdeveniment ha propiciat gran expectació a la Canonja fins al punt que s’especula que hi assisteixin més de 300 persones, de la Canonja i també de poblacions veïnes, ja que el pub era conegut arreu de la comarca.