.

La colla castellera ha celebrat la presentació fent un pilar

Després de gairebé dos anys del ressorgiment de la Colla Castellera Brivalls de Cornudella, la junta va considerar que s’havia de donar un pas endavant en el concepte de la publicitat de la colla. Ja havien fet el que fan totes les altres colles: mocadors, samarretes, bosses, gomes pel cabell, etc… Però entre tots va sorgir una idea molt interesant: la de crear un vi casteller; un vi que unís el que fan amb el que son.

Amb l’ajut del Celler Ronadelles, s’hi van posar i en poc temps han creat un producte que els identifica com el que son: la colla castellera de Montsant i el Priorat, “dues icones a nivell mundial en el món del vi”, assegura la colla.

El Brivall és un vi del 2010 que s’ha fet amb un cupatge del 50 % de Garnatxa i el 50 % de Samsó; fi, complex i elegant amb boca, on hi destaquen les notes de fruites vermelles madures i els aromes torrefactes que fan que en boca sigui amable i equilibrat.

Els Brivalls han presentat avui a Cornudella el nou vi fent un pilar.

A partir del dilluns dia 9 de juny, també es podrà comprar el Vi Brivall a través de la pàgina web de Productes de la Terra: http://productesdelaterra.cat/