.

Una imatge clàssica que recorda la de l'etapa anterior dels Brivalls: la foto de família a les escales de l'església de la vila

El passat diumenge 16 de febrer va tenir lloc l’assemblea general de principis de temporada de la Colla castellera Brivalls de Cornudella. L’entitat va esclatar aquesta temporada passada ressucitant una colla que va existir els anys 70 i 80, i assolint, el seu primer any de refundació, castells de sis, en un clima d’eufòria cornudellenca que s’ha encomenat a altres poblacions del Priorat.

Els objectius de la colla són consolidar els castells de sis i tal vegada intentar els de set. En el decurs de l’assemblea, es va presentar la nova junta dels Brivalls, que queda formada per:

Aniol Casademunt. President i Sots Cap de Colla.

Sisco Martínez. Cap de Colla i Vice-president.

Helena Miró. Secretària.

Eugènia Miró. Tresorera.

Maria Gomis. Vocal de Gralles i Cap de comunicació.

Ignasi Castillo. Vocal.

Marta Aragonès. Vocal d’activitats.

Ricard Roig. Vocal.

Francesc Góngora. Vocal d’intendència.

Anton Franquet. Vocal.

Aquest any per tal d’agilitzar la feina, una de les novetats serà un carnet de soci. D’aquesta manera, s’identificaran més ràpid els socis per qualsevol activitat, també s’està intentant que els socis tinguin certs avantatges en alguns negocis o establiments presentant el carnet. També en breu es posarà en marxa la nova web dels Brivalls de Cornudella.

Els assajos comencen el divendres 28 de febrer. Els horaris seran: el dimarts de 18:00h a 19:00h els de canalla, i els divendres de les 19:30h a 21:00h els assajos de canalla i de pilars, i els divendres a les 21:00h l’assaig general, al local de la colla al Teatre Íntim. Aquest any començaran a assajar amb la novetat de que ja disposen d’una xarxa i el terra atenuant. Això ha estat possible gràcies a l’esforç que ha fet la colla, per diverses donacions anònimes, per col·laboradors com el Bar la Fusteria i Vermuts Miró, i també gràcies a lacol·laboració de molts socis que han muntat l’estructura de la xarxa.

/* JS para menú plegable móvil Divi */