.

Cartell editat per la campanya de Nadal a Constantí

Amb l’objectiu de promocionar els comerços locals quan s’acosta la campanya de Nadal, la Unió de Botiguers de Constantí amb la col·laboració de l’Ajuntament ha posat en marxa la campanya ‘Aquest Nadal guanya comprant a Constantí’. Durant les properes setmanes els comerços adscrits a la Unió de Botiguers obsequiaran de forma gratuïta a tots els seus clients butlletes de participacions de la Loteria de Nadal, que es sortejarà el proper 22 de desembre.

A més, aprofitant les participacions de loteria, el dilluns 23 de desembre es farà un sorteig entre totes les butlletes lliurades d’una gran cistella de Nadal a base de productes alimentaris locals. Aquest sorteig de la cistella es durà a terme a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

El president de la Unió de Botiguers de Constantí, Albert Montes, ha subratllat la importància de “fidelitzar els clients i atreure’n de nous amb aquest tipus d’accions i la necessitat de fer visible, mitjançant aquesta campanya nadalenca, la tasca que s’està realitzant des de la Unió de Botiguers per impulsar el comerç de proximitat”.

Amb la finalitat de treballar en la reactivació i la dinamització del comerç local,a finals de l’any passat es va presentar la Unió de Botiguers de Constantí. Tota la informació del comerç local, ofertes i notícies relacionades amb els establiments locals es poden consultar a la recentment renovada web: www.compraaconstanti.cat.

/* JS para menú plegable móvil Divi */