.

.

TOTS 21


Ramon Garcia, l'home desaparegut a la Pobla de Montornès. Foto: Twitter

Ramon Garcia, l’home desaparegut a la Pobla de Montornès. Foto: Cedida

Els Bombers van desmuntar ahir al vespre i després de tres dies de treball intens el dispositiu de cerca del Ramón Garcia, l’home de 54 anys de la Pobla de Montornès que té una discapacitat intel·lectual del 65% i va desaparèixer el passat dissabte 24. No el reprendran fins que es trobin nous indicis d’on localitzar-lo.

Trobada a la una del migdia a Castell de Montornès

Tot i això, la família i l’Ajuntament poblenc segueixen cercant-lo activament i han convocat a la una del migdia d’avui els voluntaris al Mas Solé de la urbanització Castell de Montornès per seguir buscant-lo a la zona del pantà del Catllar.

En Ramón García no està acostumat a estar lluny de casa, tret de passejos esporàdics que fa pel voltant del municipi. Tampoc és capaç de valdre’s per ell mateix. En el moment de la seva desaparició anava vestit amb anorac de plomes amb caputxa, texans i bambes per caminar. Anava indocumentat, sense mòbil ni diners.

Els equips d’emergència han treballat durant totes les hores de sol dels tres darrers dies, en un dispositiu organitzat pels Bombers en què hi han col·laborat els Mossos d’Esquadra, la Policia Local, Protecció Civil. El dispositiu ha rastrejat els voltants de la urbanització en una recerca extensiva que s’ha desenvolupat pel terme municipal de diversos municipis del Baix Gaià.

En cas de tenir informació del desaparegut s’ha de trucar al 112 o a la seva família, mitjançant el telèfon 673643527.