.

Un plat del Tarragona dTapes

Des del dia 6 de desembre i fins el 22 els barris de Torreforta, Camp Clar, La Granja i El Pilar participaran de la Ruta de Tapes als barris de Ponent, amb la presència de 16 bars i restaurants. Aquesta nova proposta ha estat engegada per l’Associació de comerciants de Torreforta i amb el suport de la Conselleria de comerç de l’Ajuntament.

L’elaboració de les tapes ha estat molt treballada per tots els participants i el preu de la tapa amb una cervesa serà de 2,5€ .Tots els clients que vulguin participar al sorteig de 4 vals de 30€ per gastar-se amb consumicions als bars de la ruta, han de segellar  el recorregut de les tapes, valorant-ne la millor.

Des de la conselleria de Comerç, Patrícia Anton vol destacar “l’esforç d’aquesta entitat com moltes d’altres de la ciutat per engegar iniciatives que afavoreixin el comerç de barri” i alhora ha remarcat que “sempre donarem suport a propostes com aquestes”.

Els bars i restaurants que col·laboren són els següents: Hotel Canada, Tu y yo, La Venta, La Negra Kandela, Aquí te Espero, Can Martí, El Paseo, Única, El Quijote, Bar Bara, Tucan, Los Molinos, La Tostadita, Cafeteria 61, La Mancha i Nou Centre.

/* JS para menú plegable móvil Divi */