.

D'esquerra a dreta: Eduard Costa, Ferran Piqué, Joan Enric Barceló i Dani Alegret. (Els Amics de les Arts). Foto: ACN

D'esquerra a dreta: Eduard Costa, Ferran Piqué, Joan Enric Barceló i Dani Alegret. (Els Amics de les Arts). Foto: ACN

Els Amics de les Arts, Els Pets, Talco i Brams se sumen a Txarango, Oques Grasses i Aspencat al cartell de l’Acampada Jove 2014, segons han anunciat els organitzadors de l’esdeveniment aquest dimecres. Els Amics de les Arts posaran en solfa al festival les cançons de l’últim disc, ‘Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure’, que faran costat a les dels últims discs de Brams i Els Pets. El certamen politico-musical tindrà regust internacional gràcies al grup italià Talco i olor de novetat gràcies a grups en consolidació del país com Ebri Knight, Cybee o Bonobos. També hi actuaran Kaoba, guanyadors del concurs de grups emergents vinculat al festival Música Jove.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha considerat que les incorporacions que s’han presentat representen “l’essència de l’Acampada: combinació de grups emergents i consolidats, del país i de fora, amb un alt contingut de reivindicació política”.

L’Acampada Jove tindrà lloc a Montblanc del 17 al juliol. Aquesta serà la sisena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment s’ha celebrat a Arbúcies (del 1996 al 2004) i a Sant Celoni (del 2005 al 2008).

/* JS para menú plegable móvil Divi */