TOTS 21

IMG-20160519-WA0006

Durant la passada setmana alumnes del centre obert municipal va realitzar una visita per conèixer les i instal·lacions i de les dependències de l’Ajuntament.

Aquesta activitat es va realitzar el passat dijous amb el grup de grans 8-12 anys. Els alumnes juntament amb les professionals del centre obert van poder visitar les instal·lacions de l’Ajuntament i conèixer personalment l’alcalde i algunes de les autoritats municipals que conformen el consistori, com les regidores de Serveis Socials i joventut.

Els alumnes s’havien estat preparat la visita prèviament per tal de conèixer el funcionament bàsic d’un Ajuntament ( com es fa la designació i el nomenament de l’alcalde i els regdiors, quines són les funcions, la Sala de plens i la seva dinàmica). Aquesta activitat ha permès que els alumnes hagin pogut expressar  les inquietuds que tenien sobre el funcionament del consistori i sobre el municipi en general

Està previst que l’experiència es repeteixi durant els proper dies amb el grup d’alumnes joves.

Durant els darrers mesos els alumnes del Centre Obert municipal han visitat també les instal·lacions de l’emissora municipal Constantí Ràdio, l’Escola municipal de Música “Rafael Gibert Recasens” i també han realitzat activitats de seguretat vial i d’aplicació de les ordenances convivència ciutadana al Grup Centcelles acompanyats de la Policia local.