.

.

TOTS 21


Els alcaldes de les comarque del Tarragonès i Baix Penedès als qui els afecta el pas de la carretera N-340 han dit avui ‘prou’ al pas de camions per la carretera arran de la tragèdia viscuda aquest diumenge a Coma-ruga, quan van morir tres persones en un accident en topar amb un camión.

Els alcaldes, signant un manifest a l’Arboç

Les víctimes eren de L’Arboç, per on discorre la carretera nacional, i per això s’ha decidit fer un acte de protesta a la població. Els alcaldes han signat un manifest, que serà lliurat per l’alcalde de l’Arborç, Joan Sans, al ministre de Foment, i han fet tres minuts de silenci davant l’Ajuntament, mentre duien una pancarta que clamava: ‘Prou morts. N-340, solucions ja’.

Indignació a la demarcació perquè tres víctimes més se sumen al negre balanç amb què es pressiona al Ministeri de Foment perquè apliqui les solucions pactades amb Territori per desviar el trànsit de camions de l’N-340 a l’AP-7.

El municipi, on les víctimes eren molt conegudes, ha decretat tres dies de dol. Des de les Terres de l’Ebre, alcaldes se sumen a la petició a Foment però, com el moviment veïnal, van més enllà amb la reclamació de la gratuïtat total de l’AP-7, el desdoblament de l’N-340 i el tercer carril de l’AP-7.

L’Ajuntament de l’Arboç amb el suport de tots els grups municipals anuncia que queden suspesos els actes públics previstos al municipi durant 3 dies per la declaració de dol oficial per la mort de 3 veïns de la vila ahir diumenge a la N-340 al seu pas pel Vendrell. Pel mateix motiu, en senyal de dol des d’ahir a la tarda mateix, les banderes onegen a mig pal a l’Ajuntament de l’Arboç.