.

Les autoritats assistents a l’acte celebrat avui a la Subdelegació del Govern

El subdelegat del Govern a Tarragona, Jordi Sierra, ha presidit aquest matí, 5 de desembre, un acte institucional per celebrar el 39è aniversari de la Constitució. Alcaldes del Camp, com els de Tarragona, Salou i Altafulla, Josep Fèlix Ballesteros, Pere Granados i Felix Alonso, respetivament, han estat presents a l’acte.

La celebració ha comptat també amb la intervenció del Doctor en Ciències Polítiques i Sociologia, Alberto Reig, de la Universitat Rovira i Virgili. Presentat pel periodista Joan Enric Vidal, ha tingut lloc a la seu de la Subdelegació del Govern. També han assistit diverses autoritats civils i militars, alcaldes, diputats i membres de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Mossos d’Esquadra.

Durant la seva intervenció, Jordi Sierra ha recollit algunes reflexions dels sets pares de la Constitució “que ajuden a posar en valor l’acte que avui estem duent a terme”.

Per la seva part, Alberto Reig ha fet un exhaustiu repàs a la història política espanyola. Ha defensat la llei que “institueix la democràcia, regula i serveix al poder per a protegir-nos a tots” a més de proposar una “posada a punt” de la Constitució però des dels procediments establerts per la mateixa Carta Magna, amb la “intel·ligència i la voluntat” política.