.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, durant la seva intervenció a la comissió parlamentària el passat dia 21

L’amenaça de BCN World d’anar-se’n a Espanya si el Parlament de Catalunya no li accepta les seves pretensions de rebaixa fiscal i augment d’edificabilitat, que ha fet avui el conseller delegat de Veremonte, el tarragoní Xavier Adserà, ha situat el projecte d’oci de Salou i Vila-seca com una de les notícies del dia a Catalunya. Així ho han reflectit molts mitjans de comunicació, entre ells, TV3.

Justament aquest vespre, els alcaldes de Salou, Pere Granados, i Reus, Carles Pellicer, han defensat aferrissadament, davant les càmeres del Telenotícies Vespre de TV3, el projecte pels llocs de treball que crearan al territori.

Un dels debats oberts avui a la comissió parlamentària que ha vist noves compareixences ha estat la de la mà d’obra. En aquest sentit, els secretaris generals de la UGT i CCOO a Tarragona, Jordi Salvador i Jaume Pros, respectivament, han defensat la creació de llocs de treballs, però s’han mostrat escèptics sobre la qualitat d’aquests i s’han expressat de forma contrària a la rebaixa d’impostos als casinos i que es puguin facilitar crèdits als jugadors. Ambdós han demanat “més informació” abans de pronunciar-se.

L’alcalde de Salou ha negat que només es creïn llocs de treball de baixa qualificació. Entre les feines que hi haurà, existirà la de director d’hotel, ha posat com a exemple. Però a Granados no li cauen els anells per defensar que una part dels empleats siguin de baixa qualificació: “Hem de renunciar aquestes feines?”, s’ha preguntat a TV3. “L’oci i el turisme és el que ens està treient de la crisi”, ha afirmat Granados. L’alcalde s’ha preguntat si la insistència dels opositors al projecte sobre els llocs de treball no obeex a “demagògia política”.

Al seu torn, l’alcalde de Reus ha recordat que el projecte “també portarà associats llocs de treball indirectes, molt importants per l’entorn”. BCN World “ens donarà projecció internacional i ens obrirà nous mercats”.

J. Garcia

/* JS para menú plegable móvil Divi */