TOTS 21

Rambla Nova en el moment de l'aiguat. Foto:Tarragona21

Rambla Nova cantonada carrer Unió en el moment de l’aiguat. Foto:Tarragona21

El fort aiguat que va caure en poca estona a la ciutat de Tarragona va deixar zones de la part baixa i d’alguns barris de la ciutat inundades. Les inundacions ja són habituals quan la precipitació és abundant i en un temps reduït.

Segons el Servei de Metereologia de Catalunya l’observatori de la Laboral va recollir 29 litres per m² en poc més de mitja hora i 32 litres per m² en la nit de pluja a la ciutat.

La tromba d’aigua va deixar sense llum també alguns carrers de Tarragona com el carrer cavallers de la Part Alta.

A la cantonada del carrer Castaños amb Smith l’aigua va fer sortir algunes tapes del clavagueram i aigues fecals van quedar estancades a la cruïlla d’aquests dos carrers. La pudor era molt forta i els veïns van mostrar les seves queixes a les xarxes socials.

Captura de pantalla 2015-08-01 a les 10.58.46

Cantonada del carrer Castaños amb carrer Smith Aigua estancada i una forta pudor després de la tempesta. Foto: Tarragona21

Cantonada del carrer Castaños amb carrer Smith Aigua estancada i una forta pudor després de la tempesta. Foto: Tarragona21

La pluja també va fer estralls a Torreforta on es van inundar alguns carrers del barri tarragoní. Algun veí va mostrar imatges dels carrers de Torreforta i queixes per la proca previsió. El cert és que l’aiguat va ser ser d’aquells que es recordaran per la seva violència.

Captura de pantalla 2015-08-01 a les 10.59.16

Els Bombers van haver de fer dotze sortides a les comarques tarragonines com a conseqüència de la pluja. On més va ploure va ser a Lleida on els Bombers van realitzar més d’un centenar d’atencions.

Per avui es previsions no anuncien ruixats importants tot i que a última hora de la tarda no es descarta.

L’estat de la mar millorarà aquest cap de setmana i de fet dues platges de Tarragona tenen bandera verda i set bandera groga.

Quim P. Casadesús