.

El resultat global obtingut per ELIX Polymers li situa en un nivell per sobre dels seus competidors i li permet posicionar-se entre el 2% d'empreses avaluades amb major puntuació

El resultat global obtingut per ELIX Polymers el situa en un nivell per sobre dels seus competidors i li permet posicionar-se entre el 2% d’empreses avaluades amb major puntuació

La companyia química ELIX Polymers, ha renovat el certificat EcoVadis de reconeixement GOLD en matèria de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en el rànquing elaborat per EcoVadis, agència de qualificació independent especialitzada en el desenvolupament sostenible i control del rendiment. La companyia va obtenir la seva primera certificació en el 2017, ja amb el màxim nivell de reconeixement, i aquest 2019 després de l’auditoria de renovació, repeteixen el reconeixement GOLD augmentant la seva puntuació en 8 punts respecte al 2017.

Aquest és el nivell més alt que concedeix EcoVadis actualment, a partir d’una avaluació exhaustiva basada en un sistema de qualificació de 21 criteris, els quals segueixen estàndards internacionals de RSC com a Pacte Mundial, Organització Internacional del Treball, Global Reporting Initiative i l’ISO 26000. El resultat global obtingut per ELIX Polymers el situa un nivell per sobre dels seus competidors i li permet posicionar-se entre el 2% d’empreses avaluades amb major puntuació. EcoVadis avalua a 20.000 proveïdors de 99 països i al llarg de 150 sectors empresarials diferents. L’avaluació es compon de 4 qualificacions que avaluen les fites i el desenvolupament de l’empresa en àrees relatives a medi ambient, drets socials/humans, ètica/pràctiques empresarials justes i cadena de subministrament, reflectint així l’acompliment d’ELIX Polymers en RSC.

Judith Banus, responsable del programa de Responsabilitat Social Corporativa d’ELIX Polymers va comentar: “ens enorgulleix haver obtingut aquesta qualificació, ja que reconeix l’esforç realitzat en la millora de la gestió en sostenibilitat realitzada per les diferents àrees de la nostra empresa”. ELIX Polymers té un gran compromís amb la responsabilitat social corporativa i inverteix els seus esforços a mantenir una línia estratègica de gestió sostenible, que deriva en certificacions tan prestigioses com és l’EcovadisGold.