.

.

TOTS 21

Entrega del reconeixement. Foto: Cedida

Entrega del reconeixement. Foto: Cedida

A fi de reconèixer la col·laboració dels seus proveïdors en el compliment d’objectius i reptes de la companyia, ELIX Polymers en la seva setena edició ha decidit destacar la col·laboració de Covestro Utilities Services, triant-lo el millor proveïdor de l’any 2022.

El passat 30 de març ELIX Polymers va rebre en les seves instal·lacions a Andrea Firenze, General Manager de Covestro, Jose M. Robles, Head of Utilities and Infraestructure de Covestro i a Maria Fayos Galan, Head of Enviroment de Covestro i se’ls va fer el lliurament del guardó ELIX Polymers Outstanding Performance Award 2022, de la mà de David Castañeda, CEO d’ELIX Polymers, Narcis Vidal, Operations & Supply Chain Director, i Francisco Duran, Head of Operations.

“Enguany Covestro Utilities Services ha estat el nostre proveïdor guardonat destacant la seva col·laboració, transparència i proactivitat durant tot l’any. Covestro ha demostrat ser més que un proveïdor per a ELIX Polymers, sent un veritable col·laborador que comparteix els nostres reptes, aportant sempre solucions constructives que garanteixen el servei als clients d’ELIX”, comenta Narcis Vidal durant l’acte.

Els rigorosos criteris que ELIX considera a l’hora de seleccionar el millor proveïdor de l’any són molt exigents ja que la companyia té uns paràmetres d’excel·lència, tant en els productes com servei, molt alts. Així mateix, els valors com el compromís, la innovació, la integritat i el creixement sostenible són criteris clau en aquesta selecció.

ELIX Polymers porta durant 7 anys reconeixent amb aquest premi a aquells proveïdors que a més d’aportar valor als seus processos operatius, clarament demostren el seu suport en la consolidació de la seva estratègia corporativa. ELIX Polymers considera que els seus proveïdors són un factor clau per al negoci i per això busca proveïdors alineats per a complir els seus objectius.