.

Foto de l'entrega dels premis d'ELIX Polymers

Foto de l’entrega dels premis d’ELIX Polymers

En el marc de la Safety Week celebrada del 24 al 26 d’abril, ELIX Polymers ha guardonat a l’empresa Garcia Riera S.L amb el “Premi ELIX de Seguretat 2019 per a empreses de serveis”. Aquesta companyia ha obtingut la puntuació més gran en el KPI Performance de seguretat, reconeixent-se així la seva implementació de bones pràctiques en matèria preventiva com a col·laborador habitual dins de les instal·lacions d’ELIX. En ELIX Polymers es garanteix la integració de la seguretat en tots els processos, generant un entorn de treball de col·laboració, assegurança i sostenible. És per això pel que el compromís de les empreses de servei és molt important per a la millora contínua i la prevenció.

Els criteris de selecció de l’empresa guanyadora inclouen paràmetres com l’accidentabilitat, el compliment en requisits en coordinació d’activitats (CAU), així com el resultat obtingut en auditories internes en matèria de prevenció de riscos laborals. A l’acte de reconeixement van assistir diversos representants de Garcia Riera, empreses de servei habituals d’ELIX Polymers, i part de l’equip d’Operacions i directius de la companyia. Xavier Garcia Perera, Gerent de Garcia Riera va comentar: “Sens dubte, aquest reconeixement és fruit de l’esforç i inversió que portem realitzant des de fa anys en tot el relacionat amb la prevenció de riscos laborals. La cultura preventiva forma part del nostre ADN i la posem al servei dels nostres clients.”

Per part seva, Judith Banus, SHE & Site Services Manager va comentar: “Aquest premi reconeix l’esforç que està demostrant el nostre col·laborador, Garcia Riera, en l’acompliment en matèria de seguretat laboral. Garcia Riera, una empresa que, nascuda en el nostre entorn local, fruit de l’expenedoria familiar. Actualment liderada per la seva segona generació, comparteix valors fonamentals amb els de la nostra empresa, ELIX Polymers, com són el compromís amb el client, la qualitat de servei i la seguretat laboral”. Garcia Riera és una de les principals empreses constructores de la província de Tarragona., integrada per un equip humà experimentat en cada àrea, que aporta a ELIX Polymers serveis d’obra civil i altres auxiliars, sense perdre de vista els valors fundacionals: compromís amb la qualitat, seguretat laboral, i respecte a l’entorn.