.

Els avis i àvies de la Residència de Vila-seca. Foto: Cedida
Els avis i àvies de la Residència de Vila-seca. Foto: Cedida

L’empresa ELIX Polymers, líder mundial en la fabricació de termoplàstics, manté una estreta relació amb la societat i amb l’entorn que l’envolta. Per aquest motiu, en el marc de la seva estratègia de Responsabilitat Social Corporativa, la companyia ha creat durant les Festes de Nadal l’Arbre dels Desitjos, una iniciativa solidària, humana i emotiva que pretén recollir i complir els somnis de totes les persones majors de la Residència de Vila-seca amb la finalitat de fer-los realitat.

L’Arbre dels Desitjos ha consistit en la instal·lació de tres arbres de Nadal en les oficines d’ELIX Polymers, un virtual i dos físics, composts per targetes amb el nom i el desig de cadascuna de les persones de la Residència. Les persones que treballen a ELIX han estat les encarregades de fer realitat aquests desitjos comprant un regal per a cadascuna d’elles, aconseguint entre tots treure’ls un somriure i recordant-los el bonica que pot ser el Nadal en aquests temps.

“El Nadal no és només cosa de nens, la gent gran també ha de viure les festes nadalenques amb alegria i il·lusió i tots podem aportar el nostre granet de sorra perquè així sigui. Les persones que formen ELIX Polymers continuaran apostant per la solidaritat, col·laborant i aportant el seu granet de sorra per a contribuir positivament al benestar social del seu entorn més pròxim”, afirma Sergi Pérez, responsable de Persones i Comunicació i coordinador del Programa de RSC a ELIX Polymers.