.

.

TOTS 21


Cartell de l'edició d'aquesta temporada dels premis

El passat dia 15 de gener va tancar-se el termini de presentació de treballs als Premis Literaris Ciutat de Tarragona en l’edició actual, 2013-2014. Un cop fet el recompte, el resultat és el següent:

Premi Ciutat de Tarragona de novel·la Pin i Soler: 93 originals.

Premi de traducció Vidal Alcover: 19.

Premi de narrativa curta per Internet Tinet: 260.

Aquestes xifres són “altament positives”, segons l’Ajuntament, “ja que consoliden la tendència establerta a partir de la implantació del nou cartell i model organitzatiu”, ara fa tres anys. Així, la xifra de novel·les presentades al premi Pin i Soler és la segona més alta de la història; la de contes presentats al premi Tinet és la quarta millor; i la de projectes de traducció presentats al premi Vidal Alcover, la millor absoluta.

D’aquesta manera, el premi Tinet de narrativa breu continua sent un premi molt participatiu, que dóna cabuda sobretot a gent que comença, sense excloure, però, autors amb trajectòria consolidada; el premi Pin i Soler es manté com el premi de novel·la en català amb més participants; i el premi Vidal Alcover s’aferma com el premi de traducció en català de referència.