.

Se celebrarà el 3, 4 i 5 de novembre.

Golf Costa Daurada va acollir per primera vegada en 2022 el World Pitch & Putt Tour, una prova de referència internacional per als amants d’aquest esport.

L’experiència va ser tan satisfactòria, tant per a l’organització com per al Club, que enguany, concretament els dies 3, 4 i 5 de novembre, el Golf Costa Daurada es convertirà, de nou, en l’epicentre del pitch and putt.

En aquesta edició se celebrarà el Masters Final. Una de les proves més emblemàtiques d’aquesta disciplina esportiva, que permetrà gaudir d’un alt nivell de joc i la participació dels noms més destacats en el panorama nacional i internacional.

L’organització ha disposat diverses places per als jugadors del Golf Costa Daurada. Per a adjudicar-les, aquest dissabte 28 d’octubre tindrà lloc una Pool de Boles extraordinària, en la qual els guanyadors de la categoria escratx masculí i hàndicap femení obtindran una invitació per a participar en el certamen i mesurar-se amb els millors del món.

Els qui desitgin participar en l’esdeveniment hauran de comptar amb la llicència de P&P vigent i contactar amb l’organització en info@wppt.es.

El World Pitch & Putt Tour és el primer circuit mundial de l’especialitat, nascut amb l’objectiu de professionalitzar aquest esport. De fet, aquesta prova es podrà continuar en línia i en temps real. A més d’estar disponible en els canals de YouTube i Twitch.

El divendres i el dissabte de 9 a 18 hores es jugaran, sota la modalitat individual stroke play a 36 clots, les rondes preliminars.

El diumenge serà el torn de les finals, que tindran lloc de 9 a 14 hores i es disputaran a 18 clots, també sota la modalitat Individual stroke play. L’ordre de sortida serà invers al de la classificació general.

Destacar que cada participant rebrà un complet welcome pack, format per un pol oficial del circuit WPPT, desdejuni i menjar en el primer dia de joc i còctel el diumenge, després de les finals.

En finalitzar cada jornada s’organitzarà en el village un after pitch amb música, tast de vins i classes gratuïtes de putt per als principiants.

Més informació: www.worldpitchandputttour.com.