.

El president del CBT, amb es representants de la comissió

El Club de Vòlei Sant Pere i Sant Pau s’ha sumat aquest matí de dimarts a la campanya per demanar que l’Ajuntament de Tarragona nomeni el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, fill predilecte de la ciutat. Es preveu que dijous vinent, el president del club, Alfonso Periáñez, i els membres de la comissió escenifiquin amb una foto l’acord.

El vòlei se suma així en menys de 24 hores al suport expressat pel CBT i el Club Ciclista Campclar. La comissió que condueix la petició ha iniciat una campanya de captació de clubs de la ciutat a la iniciativa, que compta també amb el suport de Tarragona21. Així les coses, fins al moment, tres grans clubs esportius de la ciutat donen suport explícit a la proposta.

El nombre de tarragonins que se sumen a la iniciativa popular perquè l’Ajuntament nomeni el president del Nàstic fill predilecte de Tarragona està creixent. Fins ara la xifra de signatures arriba a les 1.400.

Segons ha sabut Tarragona21, la comissió que promou el nomenament està tramitant el procés perquè l’expedient entri en la comissió informativa municipal corresponent del mes de març per tal que el ple municial del mes d’abril ho voti, és a dir, abans de les municipals.

Aquest dilluns ha estat una jornada significativa. La comissió pel nomenament del president del Club Gimnàstic com a fill predilecte de Tarragona ha realitzat una visita al Pavelló del Serrallo, reunint-se amb el president del club, Jacint Rodríguez. Juli Esporrin, Jaume Budesca i Agustí Mallol, membres de la comissió, han explicat seva iniciativa al president del club.

Jacint Rodríguez ha donat tot suport de l’entitat blava a la iniciativa. En paraules del president, “Josep Maria Andreu ha estat una de les persones que més ha aportat a l’esport tarragoní i el Club Bàsquet Tarragona ha de donar suport a aquest nomenament”. En aquest sentit, aquest proper dissabte durant el partit que l’IBERSOL CBT juga al pavelló del Serrallo, es posarà una taula per recollir signatures.

En nom de la comissió, Mallol ha volgut indicar “avui és un dia inoblidable per l’esport tarragoní. Volem agrair en nom del tarragonins i nastiquers que el CBT un club històric de Tarragona ens hagi donat el seu recolzament”. Al mateix temps Mallol també ha volgut demanar suport cap al CBT “te opcions de classificar-se pel play off d’ascens, volem demanar la complicitat dels aficionats del nastic i de la ciutat vers l’objectiu esportiu de l’IBERSOL CBT”.

El Club Ciclista Campclar, també

Altrament, aquest divendres, 8 de març, el Club Ciclista Campclar se sumarà a la iniciativa de signar a favor d’Andreu, en un acte en què rebrà a la comissió patricinadora, que tindrà lloc a les 19 hores, segons ha confirmat aquest digital. La gestió s’ha confirmat aquest vespre de dilluns.

Jaume Garcia