.

Imatge del partit entre l'Arenys i el vòlei SpiSp Foto:Cedida

Imatge del partit entre l’Arenys i el vòlei SpiSp Foto:Cedida

El desplaçament a la pista del CV Frankfurt Arenys es va saldar amb doble recompensa per al Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau. Els cooperativistes no només es van endur la victòria per 1-3 sinó que a més aquesta els va valer per classificar-se matemàticament per a la fase d’ascens a falta de 3 jornades per finalitzar la lliga.
Els tarragonins es van dur un dels partits més complicats de la temporada davant el CV Frankfurt Arenys, que tan sols havia perdut un partit a casa, lluitava per fer-se un buit en la segona posició de la taula i optar a una plaça per a la fase d’ascens.
El partit va començar amb el conjunt “vermelló” molt encertat en el joc i amb grans accions defensives, les jugades llargues queien del seu costat i tan sols una petita baixada de nivell que va situar el marcador de 10-18 a 20-22, va ajustar un set que tenia nom visitant (23-25).
En el segon set, la intensitat del SPiSP va baixar notablement a l’inici i va provocar que aquests anessin a remolc però amb actitud (cosa que no va succeir davant Prat). Malgrat l’esforç, els locals van igualar el partit guanyant el set 25-20.
Amb molta feina i partit per davant, els tarragonins es van dedicar a fer el seu millor joc per deixar clar que venien a pel partit i no els va costar fer-se amb el tercer set per un còmode 19-25.
A l’CV Frankfurt Arenys no li va quedar altra en el quart set que apretar per intentar forçar el “tie-break”. Els locals van sortir en tromba i van situar ràpidament el marcador en 8-3 al seu favor. Un avantatge que van aguantar 9-4, 10-5, 12-6, 17-13, 18-14, 19-16, però el SPiSP no va abaixar els braços en cap moment i amb actitud va aconseguir empatar a 21-21. Amb bola de set per als locals (24-23) un error en el servei donava l’oportunitat als “vermellons” de sentenciar el partit, i no la van desaprofitar per acabar 24-26 i segellar la seva classificació matemàtica per a la fase d’ascens a Superlliga 2.
L’entrenador dels cooperativistes, Vlado Stevovski, es va mostrar molt content pel treball de tots els jugadors que van participar en el partit i va remarcar al final que “Quan l’equip ha estat malament, hem sabut reaccionar davant un rival molt complicat, cosa que no vam saber fer en el partit anterior. “
La setmana que ve el conjunt tarragoní torna a casa per jugar davant el CV Manresa.