.

Un moment del partit contra el Llars Mundet. Foto: Cedida

Un moment del partit contra el Llars Mundet. Foto: Cedida

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau va vèncer ahir a domicili el Llars Mundet en l’arrancada de la lliga en un partit molt complet dels cooperativistes, que pràcticament no van tenir oposició. Durant el primer set el còmode avantatge (4-8) obtingut a l’inici va facilitar les coses al CV Sant Pere i Sant Pau per endur-se el primer set (20-25)

En el segon, els tarragonins van haver de treballar de valent perquè els locals van posar-se per davant del marcador (16-13) en la meitat del set, però amb una bona ratxa de serveis, els vermells van poder donar-li la volta al marcador i van disposar de quatre boles de set. Les van necessitar totes, perquè el set es va decidir en l’última, en un atac pel centre d’Andreu Perdices, que va servir per tancar el marcador (23-25).

Després d’un segon set agònic, els de Vlado Stevovski van tornar a obrir una escletxa per arribar al final amb avantatge (17-21). Un atac del receptor Aleksandar va servi per acabar el partit (21-25). Aquesta setmana rebran el Santo Domingo Voleibol Petrer.