.

Derrota del CF Pobla de Mafumet davant del Vilassar de Mar

El CF Pobla de Mafumet va perdre, ahir al migdia, contra el Vilassar de Mar amb un 0 a 1 com a resultat. La primera part del partit ha estat molt igualada per ambdós equips, amb diverses ocasions que cap dels dos ha pogut completar i marcar el primer gol.

Montero i Carreón van tenir alguna ocasió pel CF Pobla de Mafumet. Per part del Vilassar de Mar, l’ocasió més clara va ser al minut 33, després d’una errada dels locals.

La segona part, el CF Pobla de Mafumet es va trobar amb un Vilassar de Mar molt fort ofensivament, el qual ha creat diverses ocasions, on podrien haver augmentat el marcador. El partit, va quedat marcat per l’expulsió per segona targeta groga de Pol Domingo, al minut 55.

Tot i això, el CF Pobla de Mafumet no ha abaixat els braços i ha seguit creant ocasions. Al minut 57, Guillem ha pogut marcar el primer gol del partit, però la pilota ha acabat sortint fora.

Al minut 72, Karim també va tenir una ocasió clara de gol, que el porter del Vilassar de Mar, va acabar aturant sota pals.

Set minuts més tard, Soufiane, del Vilassar de Mar, amb un xut directe, marca el 0-1 definitiu.

Els últims minuts de partit van ser durs pel CF Pobla de Mafumet, que va veure com al minut 88, Roger Figueras rebia la segona targeta groga, i també era expulsat.

El CF Pobla de Mafumet se situa quart a la classificació amb un total de 27 punts.