.

Capçalera de la nova web

Si algú sap que tenen en comú; Eusebio Sacristan, Maria Vascó, els Portants de l’Aigua de Sant Magí, La Mulasseta o la Mitja Marató de Tarragona, és que coneix bé el nou projecte dels Jocs Mediterranis. En principi trobariem diverses relacions entre tots ells però el programa “Valor 2017” els ha unit a tots els darrers mesos a Tarragona.

Aquesta iniciativa que complementa els diferents aspectes de promoció dels Jocs Mediterranis ja es pot trobar també a la xarxa. A les darreres hores l’equip dels Jocs ha ficat en funcionament www.valor2017.com la nova web on es podran veure les diferents activitats que es realitazaran sota aquesta marca i on aquells que ho vulguin es podran inscriure per formar part d’ella.

Potenciar els diferents valors que volen impulsar des dels Jocs Mediterranis és el principal objectiu d’aquesta campanya que es va presentar amb èxit en societat i que segueix creixent en el camí que separa a la ciutat de l’organització dels jocs.

La web ja està en funcionament i es vol potenciar el seu ús per lligar-ho al projecte que vol tenir un alt volum de participació ciutadana.

Els Jocs Mediterranis de fet volen canalitzar bona part de la participació de la ciutadania mitjançant aquesta marca de “Valor” més enllà de l’ampli ventall de voluntaris.

Quim P.Casadesús