.

Un grup de joves, al costat de la piscina de l’hotel 4R Gran Regina de Salou. Foto: Jordi Marsal / Eloi Tost

Els establiments turístics de la demarcació de Tarragona han assolit un 80% d’ocupació durant la Setmana Santa. Segons ha explicat a l’ACN el portaveu de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona (FEHT), Xavier Guardià, tant a les zones de costa com les d’interior s’han complert les previsions, especialment gràcies als múltiples esdeveniments esportius que han portat fins a 40.000 joves a diferents punts del territori i al públic familiar, vingut principalment de Catalunya i la resta de l’Estat.

Durant aquesta darrera setmana aproximadament un 80% dels establiments han obert i Guardià ha apuntat que un nombre important continuaran en funcionament i ja enllaçaran amb la temporada d’estiu.

“La Setmana Santa és el començament de temporada i normalment va bé”, ha comentat Guardià, que ha celebrat que les previsions s’hagin complert i ha indicat que la d’enguany ha estat una Setmana Santa “similar a moltes altres”.

En aquest sentit, les xifres han estat similars i han rondat el 80% d’ocupació, tant a la Costa Daurada, com a les Terres de l’Ebre com a les destinacions d’interior. També els diferents tipus d’allotjament han tingut comportaments similars, ja siguin hotels, aparthotels, apartaments turístics, càmpings o cases rurals.

Eloi Tost – ACN

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */